Τι λένε για εμάς

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για το ιατρείο, τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτηση που παρέχουμε.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση έτσι ώστε όλοι οι πελάτες μας να είναι 100% ικανοποιημένοι. Παρακάτω θα δείτε τι λένε οι πελάτες μας για τo ιατρείο, τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτηση όπως αυτά εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

25/09/2021

EVAGELIA STAMATAKI


Στον κ. Κουρσούμη βρήκα τον υπεύθυνο και πλήρως επιστημονικά καταρτισμένο ιατρό για την αντιμετώπιση του δύσκολου οδοντιατρικού προβλήματός μου. Είμαι και εγώ συνάδελφος και μπορώ να διακρίνω τα προσόντα του. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του ιατρείου του μαζί με την φιλική προσέγγιση και υπομονή του, δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να έχω αίσιο και ανώδυνο τέλος στο πρόβλημά μου. Σας ευχαριστώ πολύ γιατρέ! Ο Κύριος να σας ευλογεί και να είναι οδηγός στην προσωπική και επαγγελματική σας πορεία.
23/09/2021

Dim Gian


Συγχαρητήρια στον κ. Κουρσούμη. Πολύ καλός επιστήμονας με εμπειρία και εξαιρετικός άνθρωπος. Άψογη δουλειά σε ένα άψογο ιατρείο σύγχρονο, καθαρό ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας.
22/09/2021

Κωστας Ζαχαρής


Απόλυτα καταρτισμένος επαγγελματίας & εξαιρετικος επιστημονας! Ανθρωπινος και υπομονετικός σου δημιουργεί αίσθηση άνεσης και σιγουριάς από την πρώτη στιγμή!!Το ιατρείο του είναι state-of-the-art και παράλληλα μοντέρνο. Στα εξηγεί όλα πολύ απλά και κατανοητά.
13/09/2021

Christoforos Oikonomidis


Όταν αισθάνθηκα δυνατό πόνο σε δόντι που με είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τηλεφώνησα στον Ιατρό Α. Κουρσούμη και με δέχθηκε αν και είχε κλεισμένα όλα του τα ραντεβού. Η γνωμάτευσή του ήταν ότι έπρεπε να γίνει απονεύρωση αλλά το δυσάρεστο ήταν ότι είχε κλειστά τα ραντεβού του για 10 ημέρες. Ευτυχώς όμως την άλλη ημέρα μου τηλεφώνησε ότι αναβλήθηκε κάποιο ραντεβού και έτσι μπορούσε να με δεχθεί. Εντύπωση μου έκανε η ευγένειά του, η επικοινωνία του μαζί μου και το πλήρως εξοπλισμένο οδοντιατρείο του. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία χάρις στην επιδεξιότητά του και τον ευχαριστώ πολύ.
11/09/2021

Χάρις Ο.


Φοβερός ιατρός, πολύ φιλικός, πολύ προσεχτικός, εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη πράγμα που κάνει κάθε άγχος και πόνο να υποχωρούν. Και όλα αυτά σε ένα υπερσύγχρονο και πεντακάθαρο ιατρείο. Ευχαριστώ πολύ!!